Blood Treasure
Διάρκεια : 60 Λεπτά

Τιμές (ανά άτομο)

6 Ατομα : 10€

5 Ατομα : 11€

4 Ατομα : 12€

3 Ατομα : 15€

2 Ατομα : 17€

Δείτε επίσης τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας

Το πειρατικό καράβι του Samuel “Black Sam” Bellamy, έχει αγκυροβολήσει σε μια βραχώδη περιοχή μετά από μια πολύμηνη πορεία. Όταν το πλήρωμα βρέθηκε πλέον στην ακτή, διάφορες ιστορίες άρχισαν να διαρρέουν, σχετικά με φήμες ότι το πλήρωμα είχε ανακαλύψει ένα σεντούκι το οποίο θα οδηγούσε σε αμύθητα πλούτη. Η ομάδα σας μεταμφιέζεται σαν μέλος του πληρώματος και διεισδύει στο καράβι καθώς οι περισσότεροι πειρατές βρίσκονται ακόμα στην πόλη, με σκοπό να καπηλευτεί τον θησαυρό ή να μάθει τα μυστικά του.

Δυσκολία 4/5
Παρατηρητικότητα 85%
Συνεργασία 70%
Λογική σκέψη 70%
Κάντε κράτηση για το Blood Treasure τώρα

Booking System powered by: EscapeAll

Hannibal Deditus
Διάρκεια : 70 Λεπτά

Αναλαμβάνετε τον ρόλο μιας ομάδας αστυνομικών επιθεωρητών η οποία ακολουθεί τα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου, επονομαζόμενου ως «Chesapeake Ripper». Η έρευνά σας, σας οδήγησε στο σπίτι του Δρ. Χάνιμπαλ Λέκτερ, το οποίο αποφασίσατε να επισκεφθείτε χωρίς να ενημερώσετε κανέναν, καθώς και ο ίδιος είναι εξωτερικός σύμβουλος εγκληματολογίας της αστυνομίας. Εξερευνώντας το υπόγειο του σπιτιού του και αρχίζοντας να ανακαλύπτετε την αλήθεια σχετικά με την ενοχή του Δρ. Λέκτερ, η πόρτα κλείνει απότομα και κλειδώνει εξωτερικά. Συνειδητοποιείτε ότι ο Δρ. Λέκτερ σας περίμενε και έχει προετοιμάσει ένα αρρωστημένο παιχνίδι επιβίωσης. Αν καταφέρετε να περάσετε την δοκιμασία του, ίσως κερδίσετε τον σεβασμό του και μαζί με αυτόν, την ζωή σας.

Τιμές (ανά άτομο)

6 Ατομα : 11€

5 Ατομα : 12€

4 Ατομα : 14€

3 Ατομα : 16€

2 Ατομα : 19€

Δείτε επίσης τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας

Δυσκολία 5/5
Παρατηρητικότητα 95%
Συνεργασία 70%
Λογική σκέψη 75%
Κάντε κράτηση για το Hannibal Deditus τώρα

Booking System powered by: EscapeAll

Band of Spies
Διάρκεια : 70 Λεπτά

Τιμές (ανά άτομο)

6 Ατομα : 11€

5 Ατομα : 12€

4 Ατομα : 14€

3 Ατομα : 16€

2 Ατομα : 19€

Δείτε επίσης τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας

Βρίσκεστε στις αρχές της δεκαετίας του ‘40. Ο πρώην εκπαιδευτής σας, του οποίου αποστολή ήταν να κατασκοπεύσει έναν ανώτατο αξιωματικό της αντίπαλης παράταξης υπηρετώντας ως προσωπικός του φρουρός, έχει διακόψει κάθε επικοινωνία με την βάση για ένα ανησυχητικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην τελευταία επικοινωνία του ανέφερε πως ήταν πολύ κοντά στο να ανακαλύψει την αλήθεια σχετικά με ένα άκρως απόρρητο στρατιωτικό πρόγραμμα, αν και όλοι οι ανώτατοι αξιωματικοί χρησιμοποιούν πρωτόκολλα κρυπτογραφημένης επικοινωνίας κάνοντας κάποιες ζωτικές πληροφορίες απρόσιτες για αυτόν. Αναλαμβάνετε τον ρόλο μιας ομάδας διάσωσης η οποία έχει σταλεί για να αποκρυπτογραφήσει και να ανακτήσει τις απαραίτητες αυτές πληροφορίες καθώς και να μάθει τι συνέβη στον αγνοούμενο κατάσκοπο.

Δυσκολία 4/5
Παρατηρητικότητα 70%
Συνεργασία 90%
Λογική σκέψη 85%
Κάντε κράτηση για το Band of Spies τώρα

Booking System powered by: EscapeAll

The Room with the Dragon Tattoo
Διάρκεια : 60 Λεπτά

Η ομάδα σας έχει αναλάβει τον ρόλο του ιδιωτικού ντετέκτιβ. Ένας από τους συνεργάτες σας δουλεύει σε μια υπόθεση που αφορά στην εξαφάνιση ενός κοριτσιού της υψηλής κοινωνίας έχοντας προσληφθεί από τον πλούσιο παππού της, ο οποίος υποψιάζεται ότι κάποιο μέλος της οικογένειας του εμπλέκεται στην εξαφάνιση του κοριτσιού. Κατόπιν αυτού, ο παππούς του κοριτσιού τον προσκάλεσε στο ιδιωτικό και απομονωμένο νησί στο οποίο διέμενε η οικογένεια, φερόμενο ως φιλικό του καλεσμένο έτσι ώστε να μην κινήσει υποψίες για την έρευνά του στην οικογένεια. Για να διασφαλίσει την κάλυψη του, ο συνεργάτης σας, έκρυβε τα ευρήματα του στον χώρο που φιλοξενούνταν με έναν τρόπο όπου μόνο αυτός θα μπορούσε να τα βρεί. Σταδιακά, η έρευνά του τον οδήγησε σε μια σοκαριστική ανακάλυψη την οποία δεν μπορούσε να σας αποκαλύψει από το τηλέφωνο με φόβο οτι τα υπόλοιπα πλούσια μέλη της οικογενείας είχαν ήδη αρχίσει να υποψιάζονται τις προθέσεις του. Αντ’ αυτού ζήτησε από τον παππού του χαμένου κοριτσιού να προσκαλέσει και την ομάδα σας ως φίλους, ούτως ώστε να βοηθήσετε με την έρευνα. Κατα την άφιξή σας στο νησί ο συνεργάτης σας είναι εξαφανισμένος αφήνοντας σας με άδεια χέρια σχετικά με την υπόθεση. Μοναδική σας ελπίδα τώρα είναι να ανακαλύψετε τα στοιχεία που είχε βρει μέσα από την έρευνά του και να ανακαλύψετε τι συνέβη σε αυτόν.

 

Τιμές (ανά άτομο)

6 Ατομα : 10€

5 Ατομα : 11€

4 Ατομα : 12€

3 Ατομα : 15€

2 Ατομα : 17€

Δείτε επίσης τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας

Δυσκολία 3,5/5
Παρατηρητικότητα 75%
Συνεργασία 90%
Λογική σκέψη 85%
Κάντε κράτηση για το Room with the Dragon Tattoo τώρα

Booking System powered by: EscapeAll